ЗА ВАША БЕЗБЕДНОСТ

Само во МК Ауто Експертиз
гледаме сѐ што пробуваат да ви скријат!

Целосна проверка на возилото пред да се одлучите дали да го купите.

Дознајте дали е навистина тоа за што плаќате.

Сервис за проценка на безбедност и вредност на возила

МК Ауто Експертиз – ЗА ВАША БЕЗБЕДНОСТ

Ние сме нов сервисен бизнис кој е специјализиран за нудење услуги за проценка на автомобили. Нашиот тим од експерти е посветен на обезбедување на темелни проценки на користените автомобили, осигурувајќи дека потенцијалните купувачи донесуваат информирани одлуки пред да купат возило.

Закажете проверка

 

Не дозволувајте да бидете излажани од продавачот

Експертите тврдат дека бројот на автомобили со променета километража опфаќа повеќе од 40% од пазарот на половни возила.

 

Безбедноста на вас и вашето семејство е најважна

Бидете сигурни во возилото кое што го избирате да биде превозно средство за вас и вашето семејство. Се бориме за поголема безбедност на сите!

 

Проверка на штети од сообраќајни незгоди

Бидете предвреме запознаети со потенцијалните штети кои што ги имало возилото за кое што сте заинтересирани за купување.

Услуги

Светлосен тунел

Проверка на лакот, бојата, потврда за обработувани и коригирани панели на возилото, како и микро оштетувања кои понатаму би предизвикале лупење на лакот.

DYNO

Динамометарот ја мери реалната сила на моторот пренесена на тркала преку валјаци. Со негова помош можат да се окријат дефекти или модификации на моторот.

Проверка на подвозје

Вршиме проверка на протекувања, состојба на гумените делови, системот за издувни гасови, амортизери, стабилизатори, рамења, цевки и црева итн..

Дијагностика

Вршиме детална дијагностика на мотор и сите сензори на возилото, модули и други компоненти кои ги има возилото и подлежат на проверка.

Спектрометар

Можеме да ја измериме во микрони бојата меѓу металниот дел на каросеријата и лакот. секое отстапување значи дека панелот е преправан или фарбан.

Точна километража

Проверка и утврдување на реалната километража која ја има возилото, потврдувајќи ја со ABS системот, моторскиот компјутер - ECU, менувачот и инструмент таблата.

Проверка на возило на терен

Проверка на возило кое нема регистарски или пробни таблички, кое се наоѓа на плац во и во околината на Скопје, ќе се изведи целосна проверка освен проверување на подвозјето и протекувања под мотор бидејќи немаме дигалка на лице место.

Доколку сте од друг град, а сакате да проверите возило во Скопје и околината, од плац или физичко лице, ние ќе го провериме за вас, вие треба да ни пратите локација, контакт телефон, слика или линк од возилото што сакате да го гледате, да договoрите дека ние ќе го прегледаме наместо вас и да извршите уплата, ние од лице место ви праќаме слики, видеа од возилото, од проверката, вршиме тестирање, добивате се документирано, печатено или во електронска форма, само не се проверува подвозјето и протекувања под мотор бидејќи немаме дигалка на лице место.

0
Проверени возила
0
Години на пазарот
0 +
Задоволни клиенти
Еве што велат нашите клиенти за нас

"МК Ауто Експертиз ме спаси од купување на неисправно возило. Техничкиот преглед откри скриени проблеми кои што не беа нагласено од продавачот!"

Марија Николовска
"Импресиониран сум од професионализмот на МК Ауто Експертиз. Деталниот извештај ми помогна да направам информирана одлука за купување и ми заштетија многу пари и време! Секоја препорака."
Стефан Јованов
Дечките од МК Ауто Експертиз ме разубедија од купување на потенцијално проблематично возило. Техничкиот преглед беше исклучително детален и ми овозможи да направам искалкулирана одлука при купувањето.
Никола
Брза и професионална услуга од МК Ауто Експертиз. Нивниот преглед ми даде доверба во купувањето на возилото.
Стефанија

Пакети

Имате прашања?

Дојдете да се запознаеме и да ви презентираме на кој начин ќе ви помогнеме да го изберете вистинскиот автомобил!